PROBLEM NOW FIXED: 535 Incorrect authentication data

Find out how to join Rotary Enthusiasts of the ACT and general information.

Moderator: Moderators

User avatar

Topic author
90gtr-x
Monster Port
Posts: 172
Joined: Fri Jan 05, 2007 11:24 am
Location: Sth of South Coast Rotary
Contact:

PROBLEM NOW FIXED: 535 Incorrect authentication data

Postby 90gtr-x » Sun May 11, 2008 4:36 pm

What is the go with this error whenever I try to reply?

Ran into problems sending Mail. Response: 535 Incorrect authentication data

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php
Image

User avatar

Mark Neal
Treasurer
Posts: 3996
Joined: Tue Jul 26, 2005 7:35 pm
Location: South Central,... Canberra

Postby Mark Neal » Sun May 11, 2008 5:22 pm

hmmm
To First Gen, or not to First Gen, that is the question

User avatar

Mark Neal
Treasurer
Posts: 3996
Joined: Tue Jul 26, 2005 7:35 pm
Location: South Central,... Canberra

Postby Mark Neal » Sun May 11, 2008 5:23 pm

same here. Thought it might have only been our private section but just got it here as well.
To First Gen, or not to First Gen, that is the question


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Sun May 11, 2008 5:29 pm

It's been doing it for several days. I only had a chance to look at it today and have submitted a ticket to the web host to see how to get it fixed.

Apparently they made some global changes to servers to allow forum mail and it is something to do with the sever settings. Waiting for an answer. Should be an easy fix...

(Keep in mind I am a marketing guy not a web nerd...so patience is required :lol: )

User avatar

YLD626
Peripheral Port
Posts: 650
Joined: Tue Mar 13, 2007 6:32 pm
Location: Canberra
Contact:

Postby YLD626 » Sun May 11, 2008 5:32 pm

Its all good adam, it still actually posts what you want, but shows it as unread so you have to go back into it.

Aaron
.:1982 626 S5 13BT (YLD 626):.
.:1988 Nissan Pulsar N13 CA18DET....Daily:.

REACT MEMBER


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Sun May 11, 2008 8:40 pm

Test


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Mon May 12, 2008 9:20 am

Another test


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Tue May 13, 2008 11:24 am

The web host is working on this issue and hopes to resolve it in the next day or so. It's a tricky one apparently (however a quick search of the web reveales not altogether uncommon).

User avatar

Topic author
90gtr-x
Monster Port
Posts: 172
Joined: Fri Jan 05, 2007 11:24 am
Location: Sth of South Coast Rotary
Contact:

Postby 90gtr-x » Tue May 13, 2008 1:48 pm

Thanks Adam


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Tue May 13, 2008 2:44 pm

Test


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Tue May 13, 2008 2:46 pm

W00t!


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Wed May 14, 2008 12:16 pm

Boo. Still working on the fix :cry:


Adam Davey
Turbo Peripheral Port
Posts: 2437
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:35 am

Postby Adam Davey » Wed May 14, 2008 1:09 pm

Should be fixed now.


Return to “REACT Enquiries”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron